Bouwrecht in kort bestek

Redacteur M.A.B. Chao-Duivis , A.G. Bregman en M.A.M.C. van den Berg
Bouwrecht in kort bestek

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789078066804
  • ISBN 10 9078066806
  • Druk 8
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Bouwrecht in kort bestek: een goede basis voor studie en praktijk. Het fenomeen bouwrecht is niet gemakkelijk eenduidig te definiëren. Het is ook niet als eenheid gecodificeerd. Het bouwrecht treedt buiten de grenzen van het privaatrecht en het publiekrecht, zelfs buiten de landsgrenzen. Het bouwrecht kan vanuit vele invalshoeken worden benaderd en dat gebeurt in dit boek. Behandeling van onderwerpen zoals ruimtelijke ordening, milieubeheer, vergunningen, grondverwerving, grondexploitatie, gronduitgifte, aanbesteding, aanneming, bouwcontracten, adviseursrecht en bouwrechtspraak geschiedt door specialisten op het betreffende gebied. Veel literatuur en jurisprudentie wordt aangereikt, zodat de lezer over een goed fundament beschikt om kennis over de diverse onderwerpen verder uit te bouwen. ...De uitgebreide inhoudsopgave en de registers maken het boek snel toegankelijk. Dit boek is ook beschikbaar voor tablets. Zie de besteloptie hiernaast. Auteurs: prof. mr. M.A.M.C. van den Berg, prof. dr. ir. A.G. Bregman, prof. mr. dr. M.A.B. Chao-Duivis, mr. P.J.M.W. Clerx, mr. T.J. Dorhout Mees, mr. R. van Ekeren, mr. J.G.E. Gieskes, mr. dr. S. van Gulijk, mr. A.Z.R. Koning, prof. mr. D.A. Lubach, prof. mr. J.A.M.A. Sluysmans, mr. H.P.C.W. Strang, prof. mr. A.A. van Velten, mr. A.G.J. baron van Wassenaer van Catwijck, mr. J.J. Vetter

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.