Methode Overijssel

Auteur A.M. de Koning en J. Brouwer
Methode Overijssel

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789078245100
  • ISBN 10 9078245107
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Er bestaat spanning tussen wat de overheid zelf kwaliteit vindt en wat burgers ervaren als een goede dienstverlening van de overheid. De overheid denkt vaak dat de burger alleen maar gelukkig is als hij gelijk krijgt. Maar dat is niet zo. De burger is tevreden als hij met respect wordt behandeld.In dit boek wordt de overheid opgeroepen niet te verzanden in formele procedures en schriftelijke communicatie, maar te kiezen voor een oplossingsgerichte houding. Een luisterend oor en werkelijke aandacht; je moet je realiseren dat er een mens achter de klacht zit. Een mens zoals jij en ik. Die eerlijk behandeld wil worden. De provincie Overijssel heeft in 2001 met het project Mediation het voortouw genomen in het zoeken naar alternatieve vormen van conflictoplossing; ze vervult daarin inmiddels een ... voorbeeldfunctie voor andere overheden. Behandeltermijnen zijn fors terug gedrongen, veel juridische procedures zijn ingetrokken en de klanttevredenheid is groter; dit succes heeft de interesse gewekt van veel gemeenten, provincies en ministeries. Met dit boek willen de auteurs een handreiking geven in de groeiende behoeft e aan informatie over opzet, aanpak en implementatie van de ontwikkelde werkwijze, beter bekend als de methode Overijssel.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.