Verbredingsvakken & communicatie 12/13

Auteur J.C. van den Boogaart
Verbredingsvakken & communicatie 12/13

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789079564644
  • ISBN 10 9079564648
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Dit studieboek is specifiek gericht op het examen Verbredingsvakken en Communicatie van de Vakopleiding Payroll Services (VPS). Het doel van dit boek is om de student inzicht te geven in de basisbeginselen van strategisch management, financiele administratie, administratieve organisatie en automatisering, Human Resources Management en communicatie. Na een inleidend eerste hoofdstuk over strategisch beleid wordt uitvoerig ingegaan op de rol die de financiele administratie hierbij speelt, waarbij onder meer aandacht wordt besteed aan kostprijscalculatie, budgetteren en het opstellen van de jaarstukken (hoofdstuk 2 en 3). Vervolgens komt in de hoofdstukken 4, 5 en 6 het belang van een goede informatievoorziening en een goede administratieve organisatie en automatisering aan bod, waarna in de ... hoofdstukken 7 en 8 wordtstilgestaan bij de financiele administratie en de verwerking van de lonen hierin. In hoofdstuk 9 wordt vervolgens aandacht besteed aan de inkomstenbelasting.De hoofdstukken 10 en 11 vormen een inleiding op het thema Human ResourcesManagement, dat in de hoofdstukken 12 tot en met 14 in praktische zin wordt uitgewerkt door de behandeling van de diverse HRM-instrumenten. In de hoofdstukken 15 tot en met 19 wordt tot slot aandacht besteed aan de basisbeginselen van communicatie. Achterin dit studieboek vindt u per hoofdstuk een aantal vraagstukken waarmeeu de bestudeerde theorie kunt toepassen op praktijksituaties. Ook bevattendeze opgaven een substantieel aantal theorievragen, waarmee u kunttoetsen of u beschikt over de benodigde kennis van de theorie. Daarnaast zijnvier recente examens Verbredingsvakken integraal opgenomen.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.