The change driver: Veranderstuur voor gedragsverandering

Auteur Hugo Meijers
The change driver: Veranderstuur voor gedragsverandering

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789081753463
  • ISBN 10 9081753460
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Menselijke gedrag is fascinerend. Geen moment gaat voorbij zonder dat we gedrag vertonen. Zowel in het waken als tijdens het slapen. Maar wat is het nu precies? Hoe komt het tot stand? En op welke wijze valt het te veranderen? Op deze vragen geeft The Change Driver een concreet en praktisch toepasbaar antwoord. Dat maakt The Change Driver een uniek instrument voor iedereen die te maken heeft of krijgt met een gedragsverandering. In dagelijkse taal legt The Change Driver uit hoe gedrag ontstaat in het samenspel van Lichaam, Emotie, Gedachten en Omgeving. Het zoomt in op vijf type gedragsverandering. Zo verloopt het aanleren van nieuwe vaardigheden heel anders dan het doorbreken van gewoonten of de inlijving in een gemeenschap. Vele voorbeelden en handreikingen worden gegeven, waaronder tien ... belangrijke valkuilen en de basisprincipes om eenvoudig van gedrag te leren veranderen. The Change Driver bestaat uit twee onderdelen in één: *Deel 1 geeft tekst en uitleg over wat gedrag is, hoe het tot stand komt en op welke wijze het verandert. Het gedragsraamwerk legt uit welke varianten gedrag kent en biedt een gemeenschappelijk referentiekader.*Deel 2 is het veranderstuur. Een scala aan vuistregels en valkuilen passeert de revue. De bekende do\'s & don\'ts. Het scoren hiervan geeft inzicht in welke onderdelen overbelicht en onderbelicht zijn om een gedragsverandering een maximale kans van slagen te geven. Met dit inzicht is het mogelijk om maatregelen te treffen die een gedragsverandering kracht bijzetten.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.