Het opgeblazen bestuur

Auteur Klaartje Peters en Karin Peters
Het opgeblazen bestuur

Tweedehands 10,75

1 advertentie

Bas Stemerdink

Geplaatst op 4 Januari 2023
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789085064008
  • ISBN 10 9085064007
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Klaartje PetersHet opgeblazen bestuurWat weten we eigenlijk van de provincie? Dit boek schetst een verrassend beeld van een bestuurslaag die voor de meeste mensen een grote onbekende is.Het provinciaal bestuur in Nederland is onherkenbaar en onzichtbaar. Dat blijkt onder meer uit de lage opkomst bij provinciale verkiezingen. De auteur betoogt dat de provincie wel degelijk aandacht verdient. Bij nadere beschouwing zien we een bestuurslaag die zijn bestaansrecht probeert te rechtvaardigen door zich belangrijk te maken, met bestuurders en politici die zich willen profileren, onnodig en zelfs onzinnig beleid, alles in de hoop de kiezers voor zich te winnen.Opgeblazen bestuur, dat is de analyse die in dit boek van de provincies wordt gegeven. Hiermee neemt de auteur scherp stelling in de discussie ... over de toekomst van het middenbestuur, recent weer opgelaaid met de plannen voor een nieuw Randstadbestuur. Zij laat zien hoe de provincies tot nu toe hebben weten te overleven en stelt de vraag of dat zo moet blijven.Klaartje Peters is gepromoveerd bestuurskundige, werkte jarenlang in politiek Den Haag en is nu zelfstandig onderzoeker en publicist.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Bas Stemerdink

Meer advertenties11

10,75

Exclusief verzendkosten

Bespaar 40% 7,25

Nieuwprijs 18,-

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.