Abonnement op de serie Literaire Juweeltjes Literaire juwelen 2014 - 12 dln.

Auteur Arthur Japin , Tessa de Loo , Heleen van Royen en G. Mak
Abonnement op de serie Literaire Juweeltjes Literaire juwelen 2014 - 12 dln.

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789085162247
  • ISBN 10 9085162246
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

De Literaire Juwelen zijn al sinds 2006 een begrip. Er verschenen al 96 delen en ook in 2014 wordt de serie voortgezet. Voor wiedeze toch nog niet kent...In het kader van de broodnodigeleesbevordering verschijnt maandelijks een nieuw literair verhaalvan een bekende Nederlands auteur, in een Literair Juweeltje, voorslechts 1,50. Met altijd een kortingsbon voor een ander boek vandezelfde auteur.Een succes, want inmiddels zijn er al 2.000.000 Literaire Juwelenover de toonbank gegaan. De laatst verschenen delen zijn:De grote moeder - Tessa de LooSabine - Heleen van RoyenMijn land - Geert MakDooi - Arthur JapinIslam voor beginners - Joris LuyendijkAlleen maar foute mensen - Robert VuijsjeDe zondagmiddagauto - Renate DorresteinKulwa & Doto - Yvonne KroonenbergGroen is geen kleur ... - Joost ZwagermanMeisjes vechten niet - Marion BloemBetaalde liefde - René AppelEen dag om nooit te vergeten - Annejet van der ZijlNooit meer - Peter van StraatenWat zijn mensen toch een rare dieren - Aaf Brandt CorstiusDe zee is niet van ons - Jessica DurlacherOnline - Simone van der VlugtOnnoemelijk geluk - Jeroen BrouwersSpiegelspel - Nelleke NoordervlietAbonneren op deze serie wordt aanbevolen. De delen worden insets van 10 exemplaren geleverd.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.