Communicatie en organisatie medewerker maatschappelijke zorg en pedagogisch werker SAW 3

Auteur Tanneke Hilhorst en S. Aben
Communicatie en organisatie medewerker maatschappelijke zorg en pedagogisch werker SAW 3

Tweedehands 20,-

1 advertentie

M D H

Geplaatst op 20 Augustus 2021
Prijs inclusief verzendkosten

Product informatie

 • ISBN 9789085240839
 • ISBN 10 9085240832
 • Druk 1
 • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Basisboeken SAW'Communicatie en organisatie; SAW 3' is één van de drie basisboeken voor de nieuwe opleiding Sociaal-Agogisch Werk, voor medewerkers in de maatschappelijke zorg en pedagogisch werk. De inhoud van deze boeken is gebaseerd op de werkprocessen uit het competentiegerichte kwalificatiedossier SAW niveau 3.De drie basisboeken zijn:Cliënt en omgeving; SAW 3Methodisch begeleiden; SAW 3Communicatie en organisatie; SAW 3Voor niveau 3 is er verder een boek voor Medewerker Maatschappelijke Zorg en een boek voor Pedagogisch werker. Voor niveau 4 voor Kinderopvang, Jeugdzorg, Volwassenenwerk, Gehandicaptenzorg, Sociaal-Cultureel Werk en Sociaal-Maatschappelijke Dienstverlening.Ieder boek bevat die thema's die de SAW'er-in-opleiding gedurende zijn/haar opleiding ve ...elvuldig moet raadplegen als achtergrondinformatie bij het werken aan bijvoorbeeld opdrachten, taken, beroepsproducten en/of prestaties, e.d.Profi-leren SAWOp www.profi-leren.nl vindt de SAW'er-in-opleiding, gratis:extra digitale content (dc-thema's), met onderwerpen die minder frequent geraadpleegd hoeven te worden, of thema's waarvan de inhoud snel verandert;diagnostische kennistoetsen bij ieder thema uit de drie basisboeken, waardoor er voor de school een hele grote databank met meerkeuzevragen beschikbaar is;een zoekmachine die verwijst naar thema's uit de boeken en/of direct toegang geeft tot thema's die gedownload kunnen worden.Opdrachten- en Beoordelingsmagazijnen SAWNaast de boeken - en de site www.profi-leren.nl met extra's - zijn er voor de SAW'er-in-opleiding Opdrachten- en Beoordelingsmagazijnen voor PW3, MZ3, SMD4, SCW4, KO4, JZ4, VW4 en GZ4 beschikbaar. Deze magazijnen bevatten competentiegerichte opdrachten met beoordelingsprotocollen voor het portfolio en proeven van bekwaamheid. Bij iedere opdracht staat welke thema's uit de boeken als naslag kunnen dienen bij die opdracht.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

M D H

Meer advertenties7
 • Druk 1
 • Conditie IN GOEDE STAAT
 • Geplaatst op 20 Augustus 2021

20,-

Inclusief verzendkosten

Bespaar 49% 19,50

Nieuwprijs 39,50

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

 1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
 2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
 3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
 4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
 5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.