Ik wil niet meer

Auteur Anna Van der Cruyssen
Ik wil niet meer

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789085424819
  • ISBN 10 908542481X
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Het vrouwelijke antwoord op Paul Verhaeghe en Dirk De Wachter Zij: `Ik wil met niemand praten. Ik: `Met niemand? Zij: `En ik wil niet voelen. Ik: `Is dat zo? Zij: `En ik wil ook niet denken. Ik: `O nee? Zij: `Ik wil alleen maar gelukkig zijn! We zijn te bang. Bang van alles wat ons droombeeld stuk kan maken. Bang voor grote emoties, bang voor veranderingen, bang voor de eenzaamheid. En het ergst van al: we zijn bang om in alle openheid met elkaar te praten. Bang om eerlijk te antwoorden op de vraag: `Hoe gaat het met je? En vaak ook bang om die vraag te stellen als we vermoeden dat het antwoord anders zal uitvallen dan het routineuze `goed .In Ik wil niet meer biedt Anna Van der Cruyssen een inkijk in haar therapeutische praktijk. Zij gaat uit van de kracht in elk van ons, niet van ... de angst. Want alleen als we onze emoties met open vizier tegemoet treden, kunnen we echt leven.Ik wil niet meer is een taboedoorbrekend boek dat iedereen kan inspireren die weleens worstelt met de zin en onzin van het leven.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.