Een moderne kijk op kroon- en brugwerk

Redacteur S. Karlsson , K. Nilner , B.L. Dahl en M.A.J. van Waas Vertaler P.G.F.C.M. Battistuzzi
Een moderne kijk op kroon- en brugwerk

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789085620198
  • ISBN 10 9085620198
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Een moderne kijk op kroon- en brugwerk biedt een actuele kijk op het vakgebied.Het boek keert terug naar de basis van kroon- en brugwerk, waardoor de tandarts zijn kansen op het vaststellen van een juiste diagnose en behandeling aanzienlijk vergroot.Het doel van dit boek is de (aankomend) tandarts in staat te stellen de problemen van de pati op het gebied van kroon-en brugwerk te onderkennen, om vervolgens een op het individu gericht behandelplan op te stellen, rekening houdend met cariologische, parodontale en functionele aspecten. Het boek gaat ook uitvoerig in op alle aspecten van de prothetische behandeling, denk aan prepareren, afdrukken, registreren, cementeren enz.Daarnaast komt kroon- en brugwerk op implantaten uitgebreid aan de orde.Een moderne kijk op kroon - en brugwerk leert ... bovendien dat kroon- en brugwerk geen ziekte geneest, maar helpt om gestoorde en/of verminderde functie te herstellen.Het overtuigt de lezer dat iedere omslijping van een gebistuigt de lezer dat iedere omslijping van een gebistelement een aanval kan betekenen op de levensduur van het bertokken gebiselement, maar ook van de gehele dentitie. Als de diagnose eenmaal is vastgesteld, luidt het motto dan ook: 'Doe niet meer dan nodig, maar doe altijd het hoognodige.'Een moderne kijk op kron-en brugwerkOver de Engelse editie van dit boek: 'This textbook is recommended for widespread adoption, on the basis of it's clear, contemporary and authoritative approach.' Uit European Journal of Orthodontics 2001 (23)

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.