Cultuur, een vernuftige verleiding

Auteur Walther Bourne Redacteur J.C. Kleywegt
Cultuur, een vernuftige verleiding

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789085706243
  • ISBN 10 9085706246
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Cultuur, een vernuftige verleiding, laat u kennismaken met het systeem van intrawaarde en intropreneurschap vanuit de ervaringswereld van Walther Bourne.De bedoeling is dat u mogelijkheden herkent over het omgaan met het dagelijks leven en dat u deze mogelijkheden overdenkt.De essentie is dat u steeds meer en steeds beter uw eigenheid en uw eigen kracht gebruikt voor uw vermogen tot samenwerking. Wij ontkomen eenvoudigwegniet aan de eis tot samenwerking.Aanvulling levert de beste samenwerking op. De vraag is dan waarop u aangevuld wilt worden om gepaste resultaten te bereiken. Cultuur, een vernuftige verleiding, levert u daartoe een aantal hints. Hopelijk wordt u geprikkeld door deze ervaringen en inzichten. Mogelijk verbreedt en verrijkt u uw eigen inzicht en ervaring hiermee. Uiteindelijk ... willen we allemaal gemakkelijk en op tijd gelukkig zijn. Winkelen bij uzelf vergemakkelijkt en versnelt dat resultaat. Meerwaarde uit uw eigen Intrawaarde helpt u daarbij. Walther Bourne (1953) werd in Paramaribo geboren. Tijdens zijn opleiding tot docent werktuigbouwkunde en mechanische techniek kreeg hij oog voor de achterstand van mensen. Betrokkenheid bij het wegwerken van armoede, verbetering van het onderwijs en bestrijdingvan discriminatie staan hoog in zijn vaandel.Als trainer, coach, adviseur en ondernemer biedt hij met zijn bedrijf Enhan Human Sources mensen de gelegenheid een verantwoord chauffeur in het levensverkeer te worden.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.