Keuzegids Middelbare Scholen 2014

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789087610524
  • ISBN 10 9087610521
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Keuzegids Middelbare Scholen 2014 We weten het allemaal: de ene school is de andere niet. Maar hoe prik je door de roze wolk van de Open Dagen heen om een geschikte school voor jouw kind te vinden? Daarvoor heb je een helder overzicht van scholen in je omgeving nodig, en een vergelijking van sterke en zwakke punten. Tegelijk zal je uitleg willen over wat jouw kind vanaf de brugklas allemaal te wachten staat. Dit alles vind je in de Keuzegids Middelbare Scholen en op de bijbehorende website kiesjeschool.nl In deze Keuzegids vind je:* Overzicht van schoolniveaus, stromingen en schoolvakken* Uitleg over toelatingsprocedures, schoolorganisatie en ouderinvloed* Een stappenplan voor een goede schoolkeuze, én voor verstandige vervolgkeuzes* Tips over huiswerk, omgaan met tegenvallers ... en contact met de school* De ideale leraar op de snijtafel. Want onderwijs, dat zijn de leraren!* De beste scholen van vmbo, havo en vwo per provincie op een rij.* Praktische info over schoolspullen, de reisafstand en het \'kostenplaatje\'. ...en een inlog voor kiesjeschool.nl Deze website hoort bij de gids. Waar de gids alleen een kort overzicht biedt van beste scholen, vind je hier nog veel meer. Zoals:* Alle schoolvestigingen beoordeeld op kwaliteit* Per regio en per schoolniveau zoeken en vergelijken* Nuttige feiten per schoolvestiging, zoals bijzonder onderwijsaanbod* Meer details over examencijfers per groep schoolvakken, vergeleken met elders 2014 is het eerste jaar waarin deze Keuzegids wordt gepubliceerd. Toch is hij gebaseerd op veel ervaring. Want dezelfde redactie is al meer dan twintig jaar actief met het in kaart brengen en vergelijken van opleidingen in het mbo, het hbo en op de universiteit. Na lange voorbereiding is die ervaring nu ook ingezet om het middelbaar onderwijs overzichtelijk in kaart te brengen. Wel zo handig, voor wie een verstandige keus wil maken. De gids telt 96 pagina\'s, met illustraties en overzichtelijke tabellen.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.