Mesenchymal stem cells in skeletal muscle regeneration

Auteur Anabel Sofia de la Garza-Rodea
Mesenchymal stem cells in skeletal muscle regeneration

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789088913235
  • ISBN 10 9088913234
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

About the book/thesis: Description of in vitro and in vivo experiment using human adult mesenchymal stem cells in skeletal muscle regeneration. About the Author: Anabel S. de la Garza-Rodea was born on September 30th, 1979 in Mexico city. She obtained the Medical doctor degree from UNAM 1998-2004. In those years she was involved Antropology and Surgery department in research and teaching as assistant of professors in the Medicine Faculty of UNAM. In 2004 and 2005 she participated in different projects related to angiogenesis with murine and canine models using mononuclear cells isolated from bone marrow at the CMN "20 de Noviembre", Mexico city. In 2011 she obtained PhD degree after being working in tissue regeneration (skeletal muscle) with stem cells at the Molecular Cell Biology Department ... of the Leiden University Medical Center, Leiden, the Netherlands. Currently she continue working as post doc fellow on some of her research projects at the LUMC .

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.