Blijf bij Me

Auteur Manon Duymelinck
Blijf bij Me

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789402133639
  • ISBN 10 9402133631
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Aan het begin van het zesde middelbaar komt Hanne bij de populaire Lucas in de klas te zitten. Ze heeft al sinds het eerste middelbaar een oogje op Lucas en is dan ook vastberaden hem dit jaar aan de haak te slaan. Dat lukt stilaan maar zeker en na enkele dates vormen ze het koppel van de school. Maar het einde van het schooljaar is inzicht en moeilijke keuzes staan hen te wachten. Waar zullen ze studeren? Wat of wie laten ze achter? Wanneer blijkt dat ze beiden een andere richting uitgaan, zijn ze bang voor wat de toekomst brengt. Dan ontmoet Hanne Jack. Jack is helemaal niet zoals Lucas, niet qua uiterlijk noch qua persoonlijkheid. Is hij de reden dat het minder goed gaat tussen Hanne en Lucas of heeft Lucas dit allemaal zelf veroorzaakt? Wat vaststaat is dat Jack en Lucas haar leven zullen veranderen, voorgoed. De vraag is nu: blijven Hanne en Lucas samen of vliegt ze weg met Jack?

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.