Fire-proof

Auteur Sigrid Bruinsma
Fire-proof

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789402134575
  • ISBN 10 9402134573
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Mitch Lesley Ferrera staat, ondanks zijn jonge leeftijd van 19 jaar, bekend als één van de meest gevreesde criminelen uit het land Hutan.Niemand krijgt hem te pakken. Maar als hij zijn oog laat vallen op het meest waardevolle voorwerp dat er in Hutan te vinden is, brengt hij zichzelf diep in de problemen. Er is maar één uitweg en dat is Jóia, een eigengereide draak die zich door niemand laat zeggen wat ze moet doen of laten...Hun kennismaking is het begin van een lange vlucht door een land dat op hen jaagt. Nergens zijn ze veilig.En als dan ook nog eens de mysterieuze Lizzy Sage op hun pad komt, wordt Mitch gedwongen kritisch naar zichzelf te kijken en keuzes te maken. Wie kan hij vertrouwen en wie heeft een dubbele agenda?

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.