Het leven is een BBQ

Auteur Timmo Hendriks
Het leven is een BBQ

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789402149296
  • ISBN 10 9402149295
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

De essentie van dit boek ligt in het bijbrengen van basiskennis op het gebied van voeding en leefstijl om een blijvende leefstijl verandering te laten plaatsvinden. Er wordt ingegaan op enkele ziektebeelden zoals hart- en vaatziekten, kanker, obesitas en diabetes. Vervolgens wordt er een hoofdstuk besteed aan de begrippen energiebalans en lichaamsactiviteit. Verschillende voedingsstoffen en media en marketing zijn tevens onderwerpen die worden beschreven. Het gaat hier om de belangrijkste zaken zoals macro nutriënten en het effect en de gevaren van verschillende soorten marketing. Uiteindelijk wordt er nog uitgebreid ingegaan op verschillende adviezen met betrekking tot leefstijl en beweging. Alles samengevat biedt het boek informatie aan alle personen die bezig zijn of willen ... starten met het verbeteren van hun gezondheid en leefstijl of personen die zich graag willen onderleggen in deze onderwerpen. Ongezonde voeding bestaat niet. Het is de hoeveelheid en de frequentie waarin het geconsumeerd wordt wat iets ongezond maakt. Verantwoord leven hoeft geen straf te zijn. Barbecueën kan iedereen en verantwoorde en bewuste voedingskeuzes maken ook. Start vandaag nog met bewust leven!

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.