Jaarboek Giro D'Italia face to face 2015

Auteur Richard Balint
Jaarboek Giro D'Italia face to face 2015

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789460210266
  • ISBN 10 9460210260
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

THE OFFICIAL YEARBOOK OF GIRO D\'ITALIAThere are a few unique athletic events so intense and romantic as the Giro d\'Italia. A race that demands its competitors to perform as superhumans, pushing them into extremes only the fittest riders can overcome by. Witnessing this spectacle is a joyful journey. Encapsulating its greatest moments and captivating its best stories comes the yearbook of the Giro d\'Italia where you can live through the ups and downs, the victories and the struggles, the joy, the pain and the passion of the cyclists competing day after day.On 264 pages with uncompromising quality the book illustrates the full story of the Giro d\'Italia 2015 with exclusive images. Containing all 21 stages, enriched with stage related facts and quotes, and a fully comprehensive ... recap of each stage in numbers. As the events evolve throughout the race 45 cyclist profiles honor the key figures and their stories.When flipped open many years from now, the moments encapsulated in its pages will still be able to take anyone on a time-travel joyride all full of delight, emotion and passion. HET OFFICIELE JAARBOEK VAN DE GIRO D\' ITALIA 2015.Nu dit jaar de Giro d\' Italia voor de derde keer (na Groningen en Amsterdam) in Nederland van start gaat , stijgt de belangstelling voor de Ronde van Italie.Na de start van de eerste etappe in Apeldoorn gaat het peloton in de strijd om het roze nog van start in Arnhem en Nijmegen alvorens naar Italie te verplaatsen. De Giro in Gelderland in mei (6 t/m 8) mag zich op veel interesse verheugen.Wie zich wil inleven in de Ronde van Italie doet er goed aan dit boek aan te schaffen. Fotograaf Richard Balint volgde alle etappes en schoot prachtige beelden waarvan de mooiste in dit boek zijn terecht gekomen. De Hongaarse fotograaf is al 19 jaar actief op het hoogste niveau in allerlei sporten.Bij iedere etappe wordt de uitslag van de eerste dertig aankomenden vermeld met hun tijd. Daarnaast de gemiddelde tijd van de winnaar. Verder het klassement na iedere dag van de eerste vijf in de strijd om de roze, rode, bauwe en witte trui. Ook het ploegenklassement (eerste vijf) staat afgedrukt.En uiteraard de start- en finishplaats alsmede de af te leggen afstand.De Nederlanders Moreno Hofland en Steven Kruiswijk hebben een plaatsje in het boek gekregen en uiteraard alle toppers.Wie zich goed wil inleven in wat de Ronde van Italie allemaal brengt doet er goed aan dit boek aan te schaffen.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.