Tasty Stories. Legendary Food Brands and Their Typefaces

Redacteur Anna Jenkinson Auteur Joke Gosse
Tasty Stories. Legendary Food Brands and Their Typefaces

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789460581014
  • ISBN 10 9460581013
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Coca-Cola, Quality Street chocolaatjes, Kellogg's ontbijtgranen, Twinings thee, ... sommige voedings- en drankmerken kent iedereen. We weten niet alleen hoe ze smaken, maar ook, en misschien vooral, hoe ze eruitzien. Hun logo's en verpakkingen zijn iconisch. Vaak gaan dit soort merken al een hele tijd mee. Hun visuele identiteit is door de jaren heen even sterk gebleven, soms omdat de vormgeving onveranderd is, en soms net omdat de vormgeving op een subtiele manier mee is geëvolueerd. Tasty Stories presenteert 35 merken uit de voedingsindustrie die wereldbekend zijn dankzij hun look en typografie - behalve de eerder genoemde merken komen onder andere ook Perrier, Lipton, La Vache Qui Rit en Bertolli aan bod. Elk merk wordt voorgesteld met beeldmateriaal en een korte tekst over de ...geschiedenis. Typografe Joke Gossé licht daarbij telkens ook het lettertype toe dat aan de basis ligt van de sterke visuele identiteit. Dit boekje ziet er niet alleen onweerstaanbaar uit, het bevat ook talrijke interessante weetjes. Het is daarom een echt hebbeding voor al wie geïnteresseerd is in typografie, vormgeving, geschiedenis, stijl - en lekker eten natuurlijk.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.