Zelf starten met Nederlands pakket - Nederlands en Kennis van de Nederlandse samenleving voor arbeidsmigranten

Redacteur Ad Bakker
Zelf starten met Nederlands pakket - Nederlands en Kennis van de Nederlandse samenleving voor arbeidsmigranten

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789461058089
  • ISBN 10 946105808X
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Dit zelfstudiepakket is speciaal in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken ontwikkeld voor de arbeidsmigranten uit Bulgarije, Polen en Roemenië. Zelf starten met Nederlands stelt arbeidsmigranten in staat om zich al in hun eigen land of in Nederland voor te bereiden op hun verblijf in Nederland. In de lessen vindt de gebruiker frequent woordgebruik, alledaagse thema's, veel heldere illustraties, nuttige oefeningen en basis- grammatica. De 50 lessen zijn rijk geïllustreerd en de instructies zijn in het Bulgaars, Pools en Roemeens vertaald (de vertaling is ook te horen!). De onderwerpen in de lessen sluiten goed aan bij de alledaagse situaties waarmee een arbeidsmigrant in Nederland te maken krijgt; zoals werk, veiligheid, hygiëne, gesprekken met een leidinggevende. Er zijn dr ...ie leerlijnen ingericht waardoor iedereen zijn eigen leertempo kan kiezen, met de ondersteuning die hij of zij wenst. Iedere gebruiker kan kiezen of hij/zij met het boek of met de e-learning wil werken (stand alone of online) of met een combinatie. De e-learning bevat een extra module van 19 lessen speciaal voor analfabeten en anders gealfabetiseerden. De film en het bijbehorende boekje geven de arbeidsmigranten nuttige informatie voor hun verblijf in Nederland. Inhoud * De film over Nederland op dvd; * Het lesboek KNS behorende bij de film in de ondersteunende taal; * Het werkboek Zelf starten met Nederlands met audio-cd's; * De dvd met het e-learningprogramma; * Toegangscode voor het online e-learningprogramma; * Handleiding, inclusief woordenlijst, met uitgebreide instructies voor de arbeidsmigrant en zijn of haar partner in de ondersteunende taal.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.