Jeugdrecht begrepen

Auteur Lydia Janssen
Jeugdrecht begrepen

Tweedehands 15,-

1 advertentie

Bartje

Geplaatst op 18 Maart 2023
Prijs exclusief verzendkostenKopen?

Stuur een bericht om met de verkoper in contact te komen. Met hem/haar kun je afspreken welke prijs je wilt betalen of hoe je de overdracht wilt regelen.

Product informatie

  • ISBN 9789462901902
  • ISBN 10 9462901902
  • Druk 5
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Jeugdrecht begrepen maakt de lezer in toegankelijke taal en op eenpraktische manier vertrouwd met de hoofdlijnen van het jeugdrecht en wilpraktische juridische ondersteuning bieden aan (aanstaande) beroepskrachtendie met jeugdigen te maken hebben. Het boek is geschreven voor mbo enhbo-studenten die het vak jeugdrecht in hun opleiding volgen én voormaatschappelijk werkers en anderen die in de praktijk met het jeugdrechtte maken hebben. Het boek bestaat uit vier delen. Deel 1 beschrijft het personen- enfamilierecht. Deel 2 schetst het jeugdstrafrecht, inclusief het in 2014ingevoerde nieuwe adolescentenstraffenstelsel. Deel 3 beschrijft deorganisatie van de jeugdhulp in de Jeugdwet en deel 4 schetst eenaantal hoofdlijnen van het Internationaal Verdrag voor de Rechten van ... hetKind. De website www.jeugdrechtbegrepen.nl biedt naast toetsmateriaal een grotehoeveelheid casus, aan de hand waarvan de stof in de onderwijspraktijkgeoefend kan worden.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Bartje

Meer advertenties4

15,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 52% 16,50

Nieuwprijs 31,50

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.