Gevangen door de Zon

Auteur Ingrid Gruijters
Gevangen door de Zon

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789463189972
  • ISBN 10 9463189971
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Het is 1942. De zussen Emmy en Adinda Vriesekamp leiden een heerlijk leventje in Nederlands-Indië, waar hun vader een onderneming runt. Ze bewonen een prachtig huis en zijn zeer goed bevriend met hun personeel. Vooral met Dano kunnen de meisjes het heel goed vinden. Deze Indische jongen heeft bovendien een speciale band met Adinda. Aan het luxueuze leven van de tieners komt abrupt een einde als de Japanners het land bezetten. Het gezin probeert nog te vluchten, maar tevergeefs. Adinda en Emmy komen in verschillende jappenkampen terecht, waar het leven heel zwaar is. De meisjes lijden verschrikkelijk onder het strenge regiem van de Japanse soldaten en ze kunnen maar nauwelijks overleven.Dano is hen echter niet vergeten en probeert ... te helpen waar hij maar kan. Zijn liefde voor Adinda is zelfs zo groot, dat hij bereid is zijn eigen leven op het spel te zetten. Dit verhaal is gebaseerd op ware gebeurtenissen. Het verhaal rondom deze gebeurtenissen en alle personages zijn nochtans fictief.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.