Kalf

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789490021085
  • ISBN 10 9490021083
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Op de vakbeurs Folie Culinaire is het 2,5 kg zware boek Kalf gepresenteerd. Schrijver Norbert Koreman heeft zijn boek Kalf gepresenteerd op de culinaire vakbeurs Folie Culinaire in Maastricht. Het standaardwerk bevat maar liefst 320 pagina's en is 2,5 kilo zwaar. Het boek toont alles wat met het kalf te maken heeft, aangevuld met recepten van tientallen wereldberoemde chefs uit bijna alle Europese landen. Anderhalf jaar heeft de schrijver met een team aan het project gewerkt. Er is veel research gedaan, en de redacteuren en fotografen hebben de hele wereld rondgereisd om kalfsgerechten van veertig topchefs in beeld te brengen. Ook is er een bezoek gebracht aan schoenmaker Floris van Bommel om te zien wat hij met kalfsleer doet. Daarnaast zijn er diverse kalverhouderijen bezocht: van hypermoderne ... bedrijven via de veau sous la mère in de diepe Franse binnenlanden tot aan de authentieke palais royal, een kalf dat in Normandië met eieren wordt opgevoed. ul hier uw nieuwe recensietekst in.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.