Het hele verhaal in Gebarentaal Docentenhandleiding Introductiecursus

Auteur Elizabeth Skelton en Denise Milligan Bewerker Tom Uittenbogert en Iris Wijnen
Het hele verhaal in Gebarentaal Docentenhandleiding Introductiecursus

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789490824044
  • ISBN 10 9490824046
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Het hele verhaal in Gebarentaal - Nederlandse Gebarentaal voor iedereen! is het eerste TPRS-curriculum voor Nederlandse Gebarentaal. TPRS is een vernieuwende storytellingmethodiek voor het talenonderwijs. Met verhalen, humor en een persoonlijke benadering van cursisten biedt het een schat aan communicatieve taal. Deze introductiecursus legt een stevige basis als voorbereiding op de serie Het hele verhaal in Gebarentaal, zowel wat betreft het communiceren in Nederlandse Gebarentaal als met betrekking tot kennis over de dovencultuur.Deze docentenhandleiding bevat gedetailleerde lesplannen met verhaaltjes, begrips- en discussievragen, TPR-commando's en spelletjes. In iedere les is tijd ingeruimd voor het bespreken van aspecten uit de dovencultuur.In de bijlagen zijn spelkaartjes en vraagwoordenposters opgenomen, die voor gebruik in de eigen lessen kunnen worden gekopieerd.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.