Professional performance van artsen tussen tijd en technologie

Redacteur Janneke Wolters Auteur Kiki Lombarts
Professional performance van artsen tussen tijd en technologie

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789490951245
  • ISBN 10 9490951242
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Professional performance van artsen - Tussen tijd en technologie is de bewerkte oratie van Kiki Lombarts, hoogleraar Professional Performance aan de Universiteit van Amsterdam.Lombarts pleit voor bezinning op de professionele waarden die een goede performance zouden moeten voeden en borgen. Ook pleit ze voor kairos, bescheidenheid, reflectie, empathie, het inhoudelijk debat, gedoseerde transparantie en gepast toezicht gebaseerd op vertrouwen in plaats van op wantrouwen. Stof tot nadenken voor studenten geneeskunde en alle artsen! Mr. Marius Buiting, artsKwaliteitsmanagementexpert. Directeur Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorg en WelzijnKiki Lombarts brengt binnen professionaliteit een voortreffelijke balans door een appel te doen op hoofd, handen, hart en dat wat degenen die ... zorg verlenen en die zorg ontvangen bezielt. Prof. dr. Cees van der VleutenHoogleraar onderzoek van medisch onderwijs, Universiteit van MaastrichtZelfregulatie is een kerntaak van de professie. Dat is geen eenvoudige taak in een steeds complexere wereld van gezondheidszorg, waarin verantwoording, transparantie en risicobeheersing een steeds dominantere plaats innemen. Kiki Lombarts signaleert de gevaren en zal u inspireren om invulling te geven aan uw kerntaak. Prof. dr. Maas Jan Heineman, gynaecoloogLid raad van bestuur van het Academisch Medisch Centrum, AmsterdamKiki Lombarts schreef een prachtige oratie en sprak deze op 3 oktober 2014 met overtuiging uit. Van het begin tot het eind wist ze haar toehoorders te boeien. Ik heb geen woord van haar rede gemist. Haar boodschap is een bron van inspiratie!

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.