Landgoed De Hoek en het ontstaan van de Sallandse Golfclub

Auteur Marjan Enger-Ankersmit Illustrator Jan Holwerda , Annie Aarnink en Willem Ankersmit
Landgoed De Hoek en het ontstaan van de Sallandse Golfclub

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789491172991
  • ISBN 10 9491172999
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

De mooie omgeving van het Sallandse coulissen landschap, de binding met de natuur en de betekenis daarvan en de centrale rol die de Sallandsche Golfclub De Hoek hierin speelt, staat centraal in dit fraaie boek. De vreugde en de liefde die het golfspel oproept en het ontstaan van de voorliefde voor deze sport en daardoor het ontstaan van De Hoek, wordt op enthousiaste en treffende wijze door Marjan Enger-Ankersmit beschreven. De geschiedenis van deze golfclub symboliseert ook de geschiedenis van de omgeving waarin De Hoek als parel figureert. Voor u ligt het boek waarin de innige band tussen het landgoed De Hoek, de familie Ankersmit en de Sallandsche golfclub De Hoek in vele facetten wordt beschreven. Voor mij ging toch een wereld open door de beschrijving van de geschiedenis van het landgoed ... met haar vele eigenaren, het samenvoegen en weer versnipperen van het landgoed en de grote ontwikkelingen die met name in de crisistijd doorgevoerd zijn. Ik wil graag Marjan Enger-Ankersmit complimenteren met dit mooie boek. Wie van de Hoek houdt, vindt hierin een schat aan kennis over de historie van het landgoed en dus van de club.Henk Kloeze - Voorzitter van de Sallandsche Golfclub De Hoek

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.