Bistronomie 2014. No Nonsense

Auteur Gido Van Imschoot , Frank Cops en Sven van Coillie
Bistronomie 2014. No Nonsense

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789491347030
  • ISBN 10 9491347039
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Dat de derde editie van de Bistronomie Gids nog uitgebreid kon worden, werd ons al duidelijk de dag na de lancering van de vorige. De strekking Bistronomie kreeg het afgelopen jaar nog meer erkenning en krijgt eindelijk de aandacht die het al jaren verdiende. De filosofie van Bistronomie leeft en is vaak het juiste antwoord voor nieuwe ontwikkelingen binnen de gastronomische wereld. Niet alleen vonden meer en meer sterrenchefs hun weg richting Bistronomie als uitbreiding op het klassieke verhaal. Maar ook vele jonge chefs met enorm veel potentieel kwamen het Bistronomie landschap kleuren. De eigenheid en essentie van Bistronomie is natuurlijk lekker eten in een ongedwongen sfeer en no-nonsense kader. Ook dit is waar wij constant naar op zoek zijn. Gestart in Vlaanderen en nu meer uitgebreid ... naar Brussel, zijn we overtuigd dat we een mooi aanbod weergeven. In deze 3de editie zijn er heel wat nieuwe toegankelijke en kwalitatieve adressen bijgekomen, het bevat meer dan 95 zaken. Het is overduidelijk dat gasten vandaag de dag op zoek gaan naar culinair vernuft in een ongedwongen sfeer. Dit alles met een kruiding van lokale ingrediënten, authentieke pure gerechten, lekkere bieren en aangepaste betaalbare wijnen. Als deze totaalbeleving dan ook nog eens het label van uitstekende prijs/kwaliteit draagt dan zijn we Bistronomisch aan het genieten.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.