Boeken voor De Haagse Hogeschool / Voeding en Dietetiek

Hieronder de lijst met boeken die gerelateerd zijn aan de studie 'Voeding en Dietetiek' aan de 'De Haagse Hogeschool'.

Basisvaardigheden Toegepaste Scheikunde HO

Basisvaardigheden Toegepaste Scheikunde HO

Didactisch vademecum

Didactisch vademecum

e-Study Guide for: Understanding Nutrition by Eleanor Noss Whitney, ISBN 9781133587521

e-Study Guide for: Understanding Nutrition by Eleanor Noss Whitney, ISBN 9781133587521

Elementen van kwaliteitszorg

Elementen van kwaliteitszorg

Evidence-based dietetiek

Evidence-based dietetiek

Gezondheidsvoorlichting en gedragsverandering

Gezondheidsvoorlichting en gedragsverandering

Hygiene voor management

Hygiene voor management

Inleiding tot de marketing

Inleiding tot de marketing

Kosten en baten met beleid / theorieboek / druk 5

Kosten en baten met beleid / theorieboek / druk 5

Kosten en baten met beleid werkboek

Kosten en baten met beleid werkboek

Manual of Dietetic Practice

Manual of Dietetic Practice

Nutrition

Nutrition

Ondernemerschap in een notendop

Ondernemerschap in een notendop

Ons voedsel

Ons voedsel

Organisatie & management 3 Individu en organisatie

Organisatie & management 3 Individu en organisatie

PM-reeks Werkboek sociologie

PM-reeks Werkboek sociologie

Receptenleer

Receptenleer

Skillslab-serie Elementaire sociale vaardigheden

Skillslab-serie Elementaire sociale vaardigheden

Social work in the meeting of two cultures

Social work in the meeting of two cultures

Veilig voedsel

Veilig voedsel

Zorg aan buitenl”anders?”

Zorg aan buitenl”anders?”