Softwarearchitectuur met Oracle

Auteur B. de Leeuw en L. van der Meer
Softwarearchitectuur met Oracle

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789039523711
  • ISBN 10 9039523711
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Softwarearchitectuur met oracle Oracle-leerboeken van Academic Service Het boek Softwarearchitectuur met Oracle maakt deel uit van de reeks Oracle-leerboeken van Academic Service. Architectuur, beheer, ontwerp en datawarehousing zijn aspecten die in deze boeken aan de orde komen. De boeken zijn gericht op opleidingen in het hoger en wetenschappelijk onderwijs waar de Oracle softwareomgeving wordt onderwezen. Over dit boek Dit boek in de reeks Oracle-leerboeken behandelt de verschillende softwarearchitecturen waarbinnen Oracle-systemen kunnen worden gebouwd. Aan de orde komen de client/server-architectuur en de drielagenarchitectuur (ook wel webarchitectuur genoemd). Van beide architecturen worden voor-en nadelen en toepassingsmogelijkheden besproken. Met name de webarchitectuur wordt in het ... boek verder uitgewerkt. De huidige lijn Oracle-producten draait binnen deze architectuur op een applicatieserver, de Oracle Application Server 10g. Toepassingen van deze applicatieserver zijn onder meer Oracle WebForms, Oracle WebReports, Oracle Workflow, Oracle InterConnect en Oracle Portal. De primaire doelgroep bestaat uit studenten in het hoger en wetenschappelijk onderwijs die een opleiding volgen waarbij Oracle als softwareomgeving wordt gebruikt. Daarnaast is het boek zeer goed bruikbaar voor systeemarchitecten en Oracle-professionals. Over de auteurs Ing. Bob de Leeuw is consultant / projectleider bij Transfer Solutions in Leerdam. Hij heeft bij verschillende organisaties meegewerkt aan architectuurprojecten. Daarnaast geeft hij o.a. cursussen mbv Oracle Designer en Headstart bij Transfer Education. Voordat hij bij Transfer Solutions ging werken, was hij werkzaam als docent Wiskunde. Bob de Leeuw heeft wiskunde en hogere informatica gestudeerd in Eindhoven. Drs. Leo van der Meer is consultant bij Transfer Solutions in Leerdam. Hij werkt sinds 1989 met Oracle producten en heeft bij verschillende organisaties meegewerkt aan nieuwbouw en onderhoud met Oracle tools. Voordat hij bij Transfer Solutions ging werken, was hij werkzaam als Systeem Ontwerper bij Pink Roccade. Leo van der Meer heeft Engelse taal- en letterkunde gestudeerd in Leiden.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.