U en de Wet in Spanje - Editie 2012-2013

Auteur David Searl Vertaler Aart van Rijn
U en de Wet in Spanje - Editie 2012-2013

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789081475815
  • ISBN 10 9081475819
  • Druk 2
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Aart van Rijn maakte drie jaar geleden een op de Nederlandstalige markt gerichte versie van You & the Law in Spain, het populaire boek van de Amerikaanse jurist en publicist David Searl.De nieuwe editie 2012/2013 van U en de Wet in Spanje volgt het origineel op de voet, maar spitst zich in de tekst toe op specifieke vragen van Spanjegangers uit Nederland en België. De lezer raakt vanzelf 'thuis in Spanje'.Ontwikkelingen gaan snel in Spanje. Wetten veranderen ingrijpend. het land beleeft een ernstige economische crisis die vooral de huizenmarkt niet onberoerd laat. Dat heeft nogal wat consequenties voor buitenlanders die er permanent wonen of onroerend goed bezitten. In deze nieuwe druk worden specifieke tips gegeven om de huidige problemen het hoofd te bieden.Een greep uit de ...onderwerpen: verhuizen, meubilair invoeren, koop en verkoop van onroerend goed, 'horizontale eigendom', huur en verhuur, hypotheken, verzekeringen, auto rijden in Spanje, een zaak beginnen, werknemers in dienst nemen, geboorte, dood, huwelijk en naturalisatie, hoe optimaal om te gaan met Spaanse autoriteiten en de buren. Het boek geeft veel informatie over de gezondheidszorg in Spanje. Behalve voor de individuele Spanjeganger bevat 'U en de Wet in Spanje' veel nuttige informatie voor makelaars, advocaten, artsen, bankiers, vermogensbeheerders en andere adviseurs van nieuwe ingezetenen uit Nederland en België.Inhoudsopgave1. Verhuizen naar Spanje 2. Ingezetene of toerist? 3. Kopen van onroerend goed 4. Verkoop van onroerend goed 5. Een huis bouwen 6. Huur en verhuur 7. U en uw auto op weg 8. U en uw geld 9. Belasting op vermogen 10. Spaanse inkomstenbelasting -Veertien wat moet je doen adviezen en tips voor barre tijden 11. Werken en een bedrijf beginnen 12. Anderen in dienst nemen 13. Geboorte, overlijden, huwelijk en nationaliteit 14. Spaanse testamenten en successierechten15. Juridische adviseurs16. U en de Spaanse autoriteiten17. Uw beklag doen18. Wonen met anderen in de buurt19. Als twee landen fiscale interesse voor u tonen...20. Gezondheidszorg in Spanje mag er zijn

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.