Steenkamp, Belet, Schonewille, Verhaar - Keuzegids Universiteiten 2016

Redacteur Frank Steenkamp , Marie-Louise Schonewille , Mayke Belet en Jasper Verhaar
Steenkamp, Belet, Schonewille, Verhaar - Keuzegids Universiteiten 2016

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789087610623
  • ISBN 10 9087610629
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Keuzegids Universiteiten Alle wo-opleidingen kritisch beoordeeld Kleinschalige en intensieve opleidingen doen het goed in de Keuzegids Universiteiten. Maar ook sommige grootschaliger opleidingen leveren topkwaliteit. In de Keuzegids zetten we het allemaal op een rij, samen met uitleg over inhoud en beroepsperspectieven. Dit is de enige onafhankelijke gids die alle wo-bachelors vergelijkt en beoordeelt. Onmisbaar als je op zoek bent naar een interessante en succesvolle studietijd. Wie op het vwo zit, kan echt niet meer tot het eindexamen wachten met een vervolgstudie kiezen. De deadline voor aanmelding ligt tegenwoordig op 1 mei. Als je voor die datum niet goed nadenkt, loop je grote kans op een mislukt eerste jaar, vertraging, gedoe met 'omzwaaien' en een oplopende studieschuld. Bovendien ... gaan steeds meer wo-opleidingen selecteren: voorafgaand, maar ook tijdens het eerste jaar. Je kunt dus beter op tijd en goed voorbereid aan je studiekeuze beginnen. De Keuzegids Universiteiten is hét hulpmiddel voor die voorbereiding. Ook als je al ongeveer denkt te weten wat je wilt gaan studeren, helpt de gids je om alles goed op een rij te zetten, te vergelijken en de knoop door te hakken. De Keuzegids Universiteiten zet per vakgebied op een rij: * Alle wo-bachelors, met feiten en beschrijving, besproken per vakgebied. * Toelatingseisen: welk vwo-profiel, welke extra vakken, selectieprocedure * Baankansen en startsalaris. Die zijn zeker niet voor elke wo-studie even goed. * Contacturen: heb je veel colleges, werkgroepen, practica? Of meer zelfstudie? * Studiesucces: haken er veel studenten af, en is er veel kans op vertraging? * Kwaliteitsoordelen. Over het programma, docenten, faciliteiten en veel meer. Dit alles wordt per vakgebied helder toegelicht en afgerond met een advies. Nieuw: Profielen per universiteit De gids bevat nu ook profielen van elke universiteit en universiteitsstad. Met nuttige feiten en een korte schets van wat deze instelling nou van andere onderscheidt. Kritisch, vergelijkend en onderbouwd met cijfers - echt Keuzegids! LET OP: deze gids behandelt alle bacheloropleidingen. Voor de masters bestaat een aparte Keuzegids Masters.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.