IVN Internationale neerlandistiek Februari 2012

Redacteur Tjits Roselaar
IVN Internationale neerlandistiek Februari 2012

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789089644329
  • ISBN 10 9089644326
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

'Internationale Neerlandistiek' is het wetenschappelijk Open Acces tijdschrift van de Internationale Vereniging voor Neerlandistiek dat tot en met 2007 (jaargang 45) de naam 'Neerlandica extra muros' droeg. Het tijdschrift bevordert de dialoog tussen alle wetenschappers die werkzaam zijn op het gebied van de internationale neerlandistiek. Naast taalkunde, letterkunde en didactiek is er aandacht voor interculturele aspecten van deze subdisciplines, communicatiewetenschap,nieuwe technologie in de vakbeoefening, het verloop van canoniseringsprocessen, vertalen, culturele studies en voor de cultuur van de Lage Landen in brede zin. Drie afleveringen per jaar: februari, mei en oktober. Met ingang van jaargang 48 (2010) uitgegeven door Amsterdam University Press. Inhoudsopgave:ARTIKELEN- ... De kerk als een slagroomtaart. Een multimodale vertaalanalyse van veranderende kindbeelden in de Zweedse vertaling van Nijntje in de sneeuw - Sara van Meerbergen- Intonatie op de grens van Nederland en Duitsland: Nedersaksisch en Hoogduits - Jörg Peters, Jan Michalsky en Judith Hanssen- Afstand of toenadering. Over het negentiende-eeuwse fin de siècle in De klopgeest van Komrij en in Publieke werken van Rosenboom - Sarah Verhasselt KRONIEKENKroniek van de taalkunde 2010/11 - Matthias Hüning BESPREKINGEN- Rudi Malfliet, Van den vos Reynaerde: de feiten, door Orsolya Réthelyi- Bart Slijper, Onder de blauwe oneindigheid, de vriendschap tussen Willem Kloos en Jacques Perk, door Gijsbert Pols- Maurits Verhoeff, Verlangen zonder te weten waarnaar. Over Nescio, door Dorian Cumps- David van Reybrouck, Congo. Een geschiedenis, door Bozena Czarnecka- Els Hendrickx, Karl Hendrikx, Willy Martin, Hans Smessaert, William van Belle & Joop van der Horst (red.), Liever meer of juist minder? Over normen en variatie in taal, door Günther de Vogelaer- Els Witte & Harry van Velthoven, Strijden om taal. De Belgische taalkwestie in historisch perspectief, door Christine Sas- Hans Smessaert, Basisbegrippen semantiek, door Maarten Lemmens - Anna Kijak, How stressful is stress? A cross-linguistic study of L2 perception and production of metrical systems, door Johanneke Caspers OVER DE AUTEURSCOLOFON

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.