Zebra 3 Werkboek

Auteur L. Alons Illustrator A. Mutsaars
Zebra 3 Werkboek

Tweedehands 12,-

1 advertentie

ayman

Geplaatst op 13 Februari 2018
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

 • ISBN 9789006810486
 • ISBN 10 9006810487
 • Druk 1
 • Bindwijze Paperback

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Ayman

Meer advertenties4
 • Druk 1
 • Conditie REDELIJK
 • Geplaatst op 13 Februari 2018
ZEBRA WERKBOEK 3, ISBN 9789006810486Heb het boek 1 jaar voor mijn studie gebruikt. Lichte gebruikerssporen, maar voor de rest ziet hij er nog uitstekend uit.Nieuwwaarde is €36,50. Voor €12 mag hij weg.Eventuele verzendkosten zijn voor de koper.Auteur:L. AlonsUitgever:ThiemeMeulenhoff bvISBN:9789006810400Bindwijze:PaperbackAantal Pagina's:332Zebra is de complete cursus NT2 (Nederlands als tweede taal) speciaal voor 12- tot 18-jarige anderstalige jongeren in de basisvorming.- Voor anderstalige jongeren- Voorbereiding op regulier onderwijs- Ruimte voor zelfstandig werken- Veel buitenschoolse opdrachtenIn een kort tijdsbestek leren deze jongeren de Nederlandse basiskennis. Zo kunnen ze zonder problemen overstappen van een internationale schakelklas naar regulier onderwijs op vmbo- of havo/vwo-niveau. Het accent ligt op praktische taalverwerving: de leerlingen werken aan alledaagse en schoolse taaltaken. De cursus biedt veel ruimte voor tempodifferentiatie en zelfstandig werken. Zo'n 15% van het lesmateriaal staat op cd-rom. Ook de extra oefenstof is digitaal bereikbaar. Zebra beschikt over een apart grammaticaboekje.

12,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 66% 22,80

Nieuwprijs 34,80

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

 1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
 2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
 3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
 4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
 5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.