Een boek verkopen

In drie gemakkelijke stappen kunt u een advertentie plaatsen:
  1. Je kiest eerst het boek dat u wilt plaatsten. Dit kan heel eenvoudig door het ISBN-nummer van het boek in te vullen.
  2. Je stelt de advertentie voor het boek samen door uw gegevens in te vullen.
  3. Je maakt een profiel aan waar je gegevens worden geregistreerd. Hiermee kunnen kopers met je in contact komen.
Uw advertentie is hiermee geplaatst. Na een paar uur worden de advertenties zichtbaar op de website.
De mogelijke kopers van je boeken komen via jouw profiel met je in contact. Je moet je dus aanmelden om deze gegevens te registreren.
Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.
Om de geldigheid van je e-mailadres te controleren, wordt er een e-mail naar je verzonden waar je op moet reageren. Nadat de geldigheid van jouw e-mailadres is gecontroleerd, kunt je gebruik maken van de diensten van Resale.nl.
Je kunt via het contactformulier contact opnemen met Resale.nl en jouw wensen kenbaar maken. Wij kunnen dan voor je het boek toevoegen aan de database. Resale.nl bevat ongeveer een miljoen boeken, mocht je niet vinden wat je zoekt dan helpen wij je graag verder.
Je kunt jouw advertenties verwijderen in je profiel. Je kunt onder het kopje ‘advertenties’ jouw advertenties vinden. Je kunt deze hier ook verwijderen. De advertenties worden verwijderd en zijn daarmee ook niet meer zichtbaar op de website. Er kan even duren voor de website ook daadwerkelijk is aangepast.
Dit kan door in te loggen in je profiel en dan naar je advertenties te navigeren. Bij uw advertenties is een knop ‘veranderen’ te vinden. Je kunt hier de prijs veranderen maar ook eventuele andere gegevens met betrekking tot de advertentie. De veranderingen worden verwerkt.
De advertenties zijn een aantal maanden geldig. Je wordt via e-mail op de hoogte gesteld wanneer deze gaan verlopen. Je kunt de advertenties verlengen en deze zijn dan weer opnieuw een aantal maanden geldig. Je krijgt in de e-mail die aan je verstuurd wordt, een link waarmee u de advertenties kunt verlengen. Je kunt dit ook vanuit je profiel doen, door op de link bij de betreffende advertentie te klikken. Je krijgt daar een melding te zien twee weken voordat deze verlopen is.

Ook voor het plaatsen van grote aantallen advertenties kunt je bij Resale.nl terecht. Wij denken dan bijvoorbeeld aan meer dan 100 advertenties. Wij kunnen deze snel geautomatiseerd invoeren in ons bestand.

Je kunt deze aanleveren in bijvoorbeeld een Excel-bestand of een CSV-bestand. Vermeld in het bestand de volgende gegevens: ISBN-nummer, prijs, de staat van het boek en eventueel voorraadaantallen.

Stuur het bestand naar info at resale.nl of neem contact met ons op via het contactformulier. Wij zijn je graag van dienst.