Over ons

Om u optimaal van dienst te zijn heeft Resale.nl een f.a.q. samengesteld waar je specifiek antwoord kunt krijgen op je vragen. Mocht je vragen hebben die hieronder niet vermeldt staan dan kun je contact opnemen met Resale.nl via e-mail of een opmerking op de website plaatsen. Resale.nl streeft ernaar om aan haar bezoekers op een gemakkelijke en duidelijke manier te bedienen. Jouw bijdrage wordt daarom zeer gewaardeerd.
Resale.nl is een vraag en aanbod website voor tweedehands (studie)boeken. Resale.nl biedt scholieren en studenten een gemakkelijke manier om tegen een redelijke prijs hun studieboeken te (ver)kopen. Resale.nl biedt deze service geheel gratis aan. Voor vragen en opmerkingen kun je contact opnemen met Resale.nl. Wij zouden je graag van dienst willen zijn.
Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiƫle koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.