Zakboek strafvordering en strafrecht voor de opsporingsambtenaar 2016

Auteur M.G.M Hoekendijk
Zakboek strafvordering en strafrecht voor de opsporingsambtenaar 2016

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789013137750
  • ISBN 10 901313775X
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Zakboek Strafvordering en Strafrecht voor de Opsporingsambtenaar is een afgeslankte versie van de veel gebruikte zakboeken Strafvordering en Strafrecht voor de Hulpofficier. Het is daarmee het eerste zakboek dat strafvordering en strafrecht praktisch, overzichtelijk en in helder taalgebruik samenvat. Ideaal voor u als (buitengewoon) opsporingsambtenaar als u snel praktische en begrijpelijke informatie zoekt over uw bevoegdheden en de veel voorkomende misdrijven! Antwoord op praktijkvragenHet nieuwe zakboek geeft antwoord op honderden dagelijks voorkomen­de praktijkvragen. Daarbij heeft de auteur gebruik gemaakt van zijn kennis en ervaring als (hoofd)agent, (hoofd)inspecteur, (hulp)OvJ en docent. Ook heeft hij de verbeterpunten benut die naar voren kwamen tijdens recente Kennissessies ... die hij verzorgde binnen het project \'Kwaliteit Politie - OM\'. Gebruik van het zakboek maakt het mogelijk meer zaken in minder tijd beter af te werken en zal leiden tot minder verzoeken om aanvullend proces-verbaal, minder aanhoudingen op zitting om de zaak verder uit te zoeken en minder vrijspraken en niet-ontvankelijkheden. Praktische ondersteuningHet zakboek geeft u praktische ondersteuning door snel informatie te geven over bijvoorbeeld (dynamische) controle van voertuigen, terreurbevoegdheden op straat en geweld tegen de politie. Daarnaast vindt u veel tips voor het opmaken van het proces-verbaal. Besproken worden onder andere:StrafvorderingVerdachte (incl. consultatierecht en verhoorbijstand)Opsporingsbevoegdheid (buitengewoon) opsporingsambtenaar en KMarBelangrijkste bevoegdheden uit het Wetboek van Strafvordering en bijzondere wetgeving (zoals de Opiumwet, WWM, WVW, WED, WAHV en de Algemene wet bestuursrecht)StrafrechtTips voor juridische verwerking veel voorkomende misdrijven Algemene leerstukken Veel voorkomende misdrijven en overtredingen uit het Wetboek van Strafrecht, de Opiumwet, de WWM en de WVWZakboekenpolitie.com, Twitter en FacebookActualiteiten na verschijning van de laatste papieren editie worden verwerkt op zakboekenpolitie.com, Twitter/zakboeken en Facebook/zakboeken. Zo blijft u continu op de hoogte. Minder

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.