Strategisch marketing management

Auteur Bronislaw Verhage
Strategisch marketing management

Tweedehands 0,-

1 advertentie

Robert Pieter Gardenier

Geplaatst op 27 September 2020
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

 • ISBN 9789020726121
 • ISBN 10 9020726129
 • Druk 2

  Samenvatting

  Deze tweede, geheel herziene druk bouwt inhoudelijk voort op het boek 'Grondslagen van de marketing'. Door de goede leesbaarheid, beslissingsgerichtheid en door het grote aantal bruikbare theorieën komt dit boek tegemoet aan de behoefte in het onderwijs aan een toegankelijk marketing managementboek met voldoende diepgang. Verhage koppelt de marketingstrategie duidelijk aan de ondernemingsstrategie. Ook schenkt hij ruim aandacht aan de voornaamste strategisch analysemethoden.
  Door de opname van herkenbare voorbeelden uit het Nederlandse bedrijfsleven wordt ingespeeld op de voorkeur voor een op de praktijk georiënteerde aanpak. Uit de voorbeelden blijkt direct hoe de besproken methoden en technieken doeltreffend kunnen worden toegepast. De marketing cases en praktijkvoorbeelden s ...taan bovendien garant voor een levendige discussie. Hierdoor maakt de lezer zich de marketingtheorie snel eigen.

  Het tekstboek gaat vergezeld van het boek 'Strategisch Marketing Management, Toepassingen', waarin uitgebreide cases staan die tot doel hebben het analytisch , commercieel en probleemoplossend denken van de student te stimuleren. Het vormt dan ook een basis voor cursisten van managementopleidingen. Ten slotte biedt het boek tal van zinvolle aanknopingspunten voor managers in kleine en grotere bedrijven.

  Tweedehands studieboeken

  Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

  Robert Pieter Gardenier

  Meer advertenties8
  • Druk 2
  • Geplaatst op 27 September 2020
  Over de prijs valt te praten.

  0,-

  Exclusief verzendkosten

  Bespaar 100% 49,50

  Nieuwprijs 49,50

  Veel gestelde vragen

  Hoe werkt Resale.nl?

  Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe kom ik in contact met de verkoper?

  Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

  Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

  Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

  Hoe kan ik een boek kopen?

  Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe weet ik wat ik koop?

  Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.