Jakker

Auteur M. Jagermeester
Jakker

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789022322567
  • ISBN 10 9022322564
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Nina en Alain, een jong echtpaar, kopen in een opwelling een pup. Het is een Siberische husky die Jakker heet. Jakker blijkt besmet met het dodelijke parvovirus en wordt opgenomen in de dierenkliniek van Jasmines vader. Jasmine, die later ook dierenarts wil worden, ontfermt zich meteen over de nieuwe patiënt. Jakker haalt het dankzij hun goede zorgen en mag weer naar huis. Daar wordt hij goede maatjes met Mekkie, een lammetje dat door haar moeder wordt verstoten. Jakker zit boordevol plannen en kan moeilijk thuisblijven. Hij trekt er voortdurend opuit en zwerft graag rond. Maar dan dreigt er gevaar…Jakker is een spannend en grappig verhaal in de reeks ‘Dieren bij de dokter’, die intussen op heel wat vaste fans kan rekenen. Tweemaal al won een boek uit deze reeks de Kinder- en Jeugdjuryprijs.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.