Sociologie voor gezondheidszorg en verpleegkunde

Auteur Jan Stapel en Rob Keukens
Sociologie voor gezondheidszorg en verpleegkunde

Tweedehands 25,-

1 advertentie

Anja

Geplaatst op 27 November 2021
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

 • ISBN 9789031341528
 • ISBN 10 9031341525
 • Druk 6
 • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Als verpleegkundige heb je dagelijks met diverse mensen te maken: patiënten, familieleden, collega"s en ook andere medische beroepsbeoefenaren, zoals artsen. Jouw gedrag en dat van anderen wordt door allerlei factoren beïnvloed. Sommige van die factoren zijn vooral van persoonlijke aard, andere hebben te maken met het feit dat je met anderen samenleeft en -werkt. Sociologie houdt zich bezig met een analyse van de invloed van deze sociale en maatschappelijke factoren op menselijk gedrag. Sociologie voor gezondheidszorg en verpleegkunde geeft antwoorden op vragen als: wat is het verband tussen gezondheid en sociale klasse? Wat zijn de sociale aspecten van preventie? Wat is de positie van de verpleegkundige in een instituut of ziekenhuis? Wat zijn de voor- en nadelen van marktwerking in de gezondheidszorg

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Anja

Meer advertenties18
 • Conditie UITSTEKEND
 • Geplaatst op 27 November 2021

25,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 59% 35,95

Nieuwprijs 60,95

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

 1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
 2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
 3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
 4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
 5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.