De bijbel gaat open

Auteur Mary Batchelor
De bijbel gaat open

Tweedehands 7,50

1 advertentie

Ina

Geplaatst op 7 Juli 2024
Prijs exclusief verzendkostenKopen?

Stuur een bericht om met de verkoper in contact te komen. Met hem/haar kun je afspreken welke prijs je wilt betalen of hoe je de overdracht wilt regelen.

Product informatie

 • ISBN 9789033812705
 • ISBN 10 9033812703
 • Druk 1

  Samenvatting

  Spanning, avontuur, liefde en menselijke emoties, de Bijbel heeft alles in huis om een bestseller te zijn. En dat is de Bijbel dan ook: het best verkochte boek aller tijden. Miljoenen mensen zijn gegrepen door de aantrekkingskracht van dit boek; anderen beginnen die net te ontdekken. Maar het gaat niet alleen om de mooie verhalen. In de Bijbel gaat het over de vragen van onze tijd. Vragen over de zin van ons bestaan, over de toekomst van onze wereld, over het leven na de dood. De Bijbel wil geopend en gelezen worden. Dit boek, 'De Bijbel gaat open', gidst de lezer door elk bijbelboek. Kleurrijke kaarten, tijdbalken, schema's en foto's brengen de Bijbelboeken tot leven. 'De Bijbel gaat open' is geschreven voor mensen die dat oude boek al jaren kennen en lezen, maar evengoed voor diegenen die het nog nooit hebben geopend.

  Tweedehands studieboeken

  Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

  Ina

  Meer advertenties14
  • Druk 8E DRUK
  • Conditie ONGEBRUIKT
  • Geplaatst op 7 Juli 2024

  7,50

  Exclusief verzendkosten

  Bespaar 25% 2,50

  Nieuwprijs 10,-

  Veel gestelde vragen

  Hoe werkt Resale.nl?

  Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe kom ik in contact met de verkoper?

  Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

  Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

  Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

  Hoe kan ik een boek kopen?

  Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe weet ik wat ik koop?

  Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.