Farmacologie

Auteur J.M.A. Sitsen
Farmacologie

Tweedehands 45,-

1 advertentie

Iris

Geplaatst op 9 Augustus 2022
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

 • ISBN 9789035226722
 • ISBN 10 9035226720
 • Druk 3

  Samenvatting

  De eerste druk van Farmacologie verscheen enkele jaren geleden en heeft zijn bestaansrecht reeds ruimschoots bewezen. Er bleek grote behoefte te bestaan aan een Nederlandstalig leerboek dat aansluit bij de Nederlandse geneeskunde waarin het klinisch belang van de leerstof wordt toegelicht en benadrukt. Farmacologie biedt een overzicht van de belangrijkste onderwerpen uit de medische farmacologie. In de tekst zijn kaders met trefwoorden opgenomen, waardoor de student zich de termen en onderwerpen gemakkelijk eigen maakt. Bovendien wordt het geheel van de stof hierdoor overzichtelijker. Farmacologie is een medisch vakgebied dat voortdurend in beweging is en ook in de toekomst een belangrijke rol zal spelen. Reden waarom in dit boek naast de leerstof ook leesstof is opgenomen, waarin zowel naar ... de geschiedenis wordt gekeken als gespeculeerd wordt over de toekomst van de farmacologie. De opzet van deze derde druk is grotendeels ongewijzigd. Deze druk is naar de huidige stand van zaken en inzichten bijgewerkt en er is een hoofdstuk over geneesmiddelen en de huid opgenomen. Daarnaast bevat de uitgave figuren van het Teaching Resource Centre van de Universiteit Leiden.

  Tweedehands studieboeken

  Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

  Iris

  Meer advertenties7

  45,-

  Exclusief verzendkosten

  Bespaar 46% 38,75

  Nieuwprijs 83,75

  Veel gestelde vragen

  Hoe werkt Resale.nl?

  Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe kom ik in contact met de verkoper?

  Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

  Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

  Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

  Hoe kan ik een boek kopen?

  Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe weet ik wat ik koop?

  Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.