Organisatietheorie en -ontwerp

Auteur R.L. Daft
Organisatietheorie en -ontwerp

Tweedehands 20,-

1 advertentie

Maartje van den Brul

Geplaatst op 9 Januari 2021
Prijs inclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789039519820
  • ISBN 10 903951982X
  • Druk 7
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Dit standaardwerk over organisatietheorieis wereldwijd het meest gebruikte studieboek.Deze Nederlandse vertaling isgebaseerd op de oorspronkelijke zevendeeditie.Veel studenten die een normale cursusorganisatietheorie volgen, hebben geenuitgebreide werkervaring, zeker niet opde middelste en hogere niveaus, waarorganisatietheorie het meest wordttoegepast. Om studenten te betrekkenbij de moderne organisatiewereld zijnaan deze druk belangrijke onderwerpentoegevoegd, onder andere een nieuwhoofdstuk over kennismanagement en deinvloed van de informatietechnologie oporganisaties. Verder is er nieuw materiaalover de horizontale organisatiestructuur,e-commerce, de balanced-scorecard, ERP,intranetten en extranetten, strategieënom op wereldschaal te concurreren, decultuursterkte ... en de subculturen van eenorganisatie, massa-individualisering voorwat betreft fabricage en dienstverlenendebedrijven, en de transformatie vanorganisaties die ontworpen waren vooreffi ciency naar bedrijven die ontworpenzijn voor leren en voor verandering.Net als vorige edities kenmerkt dezeuitgave zich door een veelheid aancasestudy\'s, illustraties en tips om caseste analyseren en organisaties te leiden.Bestaande en nieuwe voorbeeldenlaten zien hoe behandelde conceptenkunnen worden toegepast. Deze totalehoeveelheid onderwerpen geeft het boekaanzienlijk meer inhoud en maakt het veeltoegankelijker. Hiermee biedt Richard Dafteen plezierig leesbaar overzicht van demeest recente manieren van denken overen kijken naar organisaties.Richard L. Daft is een van de meest vooraanstaande onderzoekers op het gebied vanleiderschap, transformationele communicatie en verandermanagement. Hij is sinds1994 verbonden aan de Vanderbilt University in Nashville, Tennessee.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Maartje van den Brul

Meer advertenties5 Dit boek is eigenlijk nog helemaal ongebruikt. Eventueel ook op te halen in Den Haag.

20,-

Inclusief verzendkosten

Bespaar 71% 49,95

Nieuwprijs 69,95

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.