Informatiearchitectuur als scharnier

Auteur F. Boterenbrood , J. Wijnand Hoek en J. Kurk
Informatiearchitectuur als scharnier

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789039523360
  • ISBN 10 9039523363
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Tot nu toe bestaat er in Nederland nog geen onafhankelijke aanpak voor hetontwikkelen van een informatievoorzieningsarchitectuur. Dit boek brengt daar verandering in. De informatievoorzieningsarchitectuur als scharnier beschouwt de informatievoorzieningsarchitectuur als de pen van het scharnier dat de bedrijfsvoering en de informatievoorziening verbindt. De verbinding naar de bedrijfsvoering is de verankering met de strategische variabelen, processen en ontwerpvariabelen. De verbinding met de informatievoorziening is verankering in de applicatie- en communicatiearchitectuur. Het boek behandelt alle aspecten van de informatievoorzieningsarchitectuur,vanaf de definitie tot een beschrijving van bekende frameworks. De kern vormt de gedetailleerde aanpak Scorpio, die de lezer aan de hand van een ... stappenplan, modellen, technieken en basisformulieren vanuit de strategievan een organisatie tot een informatievoorzieningsarchitectuur leidt.Ten slotte geeft het boek best practices en aanbevelingen voor de toepassingvan Scorpio. De informatievoorzieningsarchitectuur als scharnier is gericht is op studenten (bedrijfskundige) informatica en is daarnaast onmisbaar voor de professionele informatiearchitect.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.