The making of

Auteur Ann Meskens
The making of

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789047706045
  • ISBN 10 9047706048
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Impressies uit een werkplaats voor mogelijke kunst. De Vlaamse filosofe Ann Meskens kreeg alle vrijheid om te denken en te schrijven toen ze door de Amsterdamse Gerrit Rietveld Academie werd gevraagd om haar intrek te nemen in 'The Grey House', recht tegenover de school. Ze werd uitgenodigd om er te komen rondwandelen en mocht haar eigen koers bepalen. Tja, hoe bewandelt een mens de weg van de kunsten? De tred van Ann Meskens is als altijd lichtvoetig, humoristisch en intelligent. Het resultaat is een veelzijdig boek, rijk aan tekst en beeld. 'Ze weten het niet, zeggen Rietveldstudenten mij, het is zoeken. Er is veel twijfel, aarzeling en mislukking. (Dat zie ik ook. Ze kunnen soms zo mooi vol overtuiging "mislukt" werk in de vuilbak kieperen.) En af en toe is er het lukken. ... The making of gaat juist om het onvolmaakte, zegt iemand me. Ja, het volmaakte is slechts goddelijke almacht of machinale perfectie, bedenk ik als stille toeschouwer. Daar moeten we als mens of als kunstenaar niet naar streven, tenzij via prachtige omwegen.' -- Ann Meskens Ann Meskens (1965) studeerde wijsbegeerte en toegepaste ethiek aan de KU Leuven en de Universiteit van Nice en is auteur van de boeken Jacques Tati: Een kwestie van kijken en Eindelijk buiten: Filosofische stadswandelingen. Ze verbleef van 2010 tot 2012 als gastschrijver aan de Amsterdamse Gerrit Rietveld Academie en daarover schreef ze het boek The making of. 'Een toegankelijke en eigentijdse inleiding in de ethica', Maarten Meester, Filosofie Magazine 'Behalve een wijs, geestig en zwierig geschreven boek is het ook nog eens mooi vormgegeven, rustig en speels tegelijk, met grafische en fotografische interventies, een hogeschool voor beeldende kunsten en vormgeving waardig.', Kristien Bonneure, VRT Cobra

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.