Rusland in oorlog 1- Met zichzelf en de wereld - MH17 slachtoffer Poetins oorlog - September 2013 - Juli 2014

Auteur Peter d'Hamecourt
Rusland in oorlog 1- Met zichzelf en de wereld - MH17 slachtoffer Poetins oorlog - September 2013 - Juli 2014

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789054293729
  • ISBN 10 9054293721
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Rusland in oorlog 1 - Met zichzelf en met de wereld - MH17 slachtoffer Poetins oorlog, beschrijft periode september 2013 - juli 2014, meer dan 5.000 verkocht. Oud-minister Ben Bot nam het eerste exemplaar op 1 september 2014 om 14.30 uur in perscentrum Nieuwspoort uit handen van de auteur. De flaptekst vertelt het volgende verhaal: De situatie is nu wel heel erg actueel geworden door de raketaanslag op het toestel van Malaysia Airlines MH17 donderdag 17 juli vermoedelijk door pro-Russische separatisten in het door hen bezette deel van Oekraïne. Rusland is opgestaan als een wereldmacht en Poetin wil historische vergissingen herstellen. De Krim is de eerste correctie die is aangebracht. Alle gebieden buiten de grenzen waar Russisch wordt gesproken zijn tot historische Russische ... grond verklaard.Dit boek beschrijft de periode waarin Poetin Rusland via massale propaganda op een oorlogstraject is gezet. Een oorlog voornamelijk tegen zichzelf. De Rus krijgt dagelijks ingepeperd zijn land uniek is, zijn geschiedenis, zijn cultuur en de Rus zelf. Poetin eist van de wereld die unieke status te erkennen. Russen en Oekraïeners verliezen het leven vanwege Poetins ambities. Sinds 17 juli 2014 vlucht MH17 uit de lucht is geschoten boven het Oekraïense oorlogsgebied zijn honderden levens geofferd van passagiers, onder wie de levens van 196 Nederlanders, die part noch deel hebben aan Ruslands zinloze oorlog met zijn geschiedenis. Peter d\'Hamecourt (Vlaardingen, 1946) was twintig jaar lang het gezicht in Moskou van het NOS Journaal. Zijn boeken Moskou is een gekkenhuis (20.000) en Russen zien ze vliegen (12.000) zijn het meest succesvol. Daarnaast verschenen eveneens bij Uitgeverij Conserve van zijn hand: Leven als God in Rusland, Petersburg - Paradijs in het moeras, Toen Napoleon Maly verliet en de biografie Vladimir Poetin. Vorig jaar stelde hij het tweetalige omkeerboek (Nederlands en Russisch) In de spiegel samen - Nederlanders over Rusland en Russen over Nederland in het Nederland-Ruslandjaar 2013.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.