Lezen en beoordelen van onderzoekspublicaties

Auteur Theo Dassen
Lezen en beoordelen van onderzoekspublicaties

Tweedehands 18,-

1 advertentie

Frans Jogchems

Geplaatst op 16 Januari 2022
Prijs inclusief verzendkosten

Product informatie

 • ISBN 9789055742486
 • ISBN 10 9055742481
 • Druk 6

  Samenvatting

  Studenten dienen vakliteratuur te lezen en enige kennis te bezitten van de methoden en technieken van onderzoek. Gedurende de studieperiode blijkt regelmatig dat men niet weet hoe men met onderzoekspublicaties moet omgaan. Dit boek kan in drie functies gebruikt worden: voor zelfstudie als hulp bij het lezen en beoordelen van onderzoekspublicaties, voor het beoordelen van eigen verslagen en scripties, en als leidraad bij het in groepsverband beoordelen van publicaties. In de laatste druk wordt aandacht besteed aan de rol van digitale informatiebronnen en media.

  Het boek is opgebouwd in drie delen:Deel 1: de opbouw van een onderzoekspublicatie en het gebruik van literatuur. zo krijgt men een algemene indruk, vooral van belang voor het beoordelen van rapporten.Deel 2: de methodologische ... spelregels voor onderzoek: de soorten onderzoek en de richtlijnen voor het trekken van conclusies.Deel 3: het interpreteren van statistische technieken. Voor de keuze van de behandelde onderwerpen is uitgegaan van een analyse van tijdschriften op het gebied van de gezondheidszorg.

  Met ingang van 2007 is het boek voorzien van een nieuw omslag; inhoudelijk is het niet gewijzigd.

  Tweedehands studieboeken

  Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

  Frans Jogchems

  Meer advertenties17 Als nieuw. Altijd netjes gebruikt en bewaard

  18,-

  Inclusief verzendkosten

  Bespaar 42% 12,90

  Nieuwprijs 30,90

  Veel gestelde vragen

  Hoe werkt Resale.nl?

  Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe kom ik in contact met de verkoper?

  Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

  Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

  Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

  Hoe kan ik een boek kopen?

  Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe weet ik wat ik koop?

  Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.