Morgen mag ik naar het verpleeghuis!

Redacteur Ezra van Zadelhoff en Hilde Verbeek
Morgen mag ik naar het verpleeghuis!

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789059318809
  • ISBN 10 9059318803
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

In dit boek schetsen de auteurs ideeën over de toekomst van de zorg voor mensen met dementie in een verpleeghuis. Is dit een laatste toevluchtsoord of een omgeving waar mensen goede en liefdevolle zorg ontvangen en daardoor zoveel mogelijk hun leven kunnen blijven leiden zoals zij altijd hebben gedaan? Verpleeghuiszorg staat vaak negatief in de aandacht. In de media gaan verhalen rond over pyjama-dagen, ouderen die te lang in bed moeten liggen, vastgebonden worden en een tekort aan deskundige medewerkers om ouderen met dementie in het verpleeghuis een goede verzorging te bieden. Kortom, niemand wil naar het verpleeghuis. Dit boek laat zien dat het ook anders kan. Het toont dat goede zorg voor ouderen met dementie wel degelijk mogelijk is. Zorg die mensen tot hun recht laat komen, ... in hun waarde laat en zijn aandeel kan hebben in het dagelijks functioneren, zoals voor de opname. Ook wanneer mensen opgenomen zijn in een zorgorganisatie, moeten zij hun leven voort kunnen zetten zoals zij dat altijd hebben gedaan, met hun eigen ideeën en voorkeuren. In het boek geven beleidsmakers, vooraanstaande wetenschappers en mensen uit de praktijk hun visie op de ontwikkelingen in de zorg voor mensen met dementie en de gewenste invulling hiervan in de toekomst. Vanuit verschillende perspectieven, zoals mensen met dementie en hun mantelzorgers, medewerkers, architectuur, technologie en organisatie en financiering wordt goede zorg onderzocht. Hoe? Lees het! Ezra van Zadelhoff werkt als onderzoeker aan Zuyd Hogeschool en Sevagram in Heerlen. Hilde Verbeek is onderzoeker aan de Universiteit van Maastricht. Met medewerking van onder andere Alzheimer Nederland, brancheorganisatie Actiz, V&VN, Sociaal Cultureel Planbureau, LOC, zorgverzekeraar, diverse zorgorganisaties, architecten, universiteiten en hogeschool.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.