Storm over Azie 2175

Auteur Vsevolod Poedovkin
Storm over Azie 2175

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789059392373
  • ISBN 10 905939237X
  • Druk 1

Samenvatting

De pelsjager Bair raakt in het Mongolië van 1920 in gevecht met Britse bonthandelaren. Bair moet vluchten en wordt geholpen door partizanen, die zich over hem ontfermen. Toch wordt hij door de Britse interventietroepen gevangen genomen. De Britten besluiten Bair te gebruiken voor hun eigen doelen en maken bekend dat hij een rechtstreekse afstammeling is van de roemruchte veroveraar Djenghis Khan. Met Bair als stroman hopen de Engelsen het land onder controle te krijgen. Maar het tij keert als Bair naar de partizanen overloopt en hun aanvoerder wordt. Bair en het partizanenleger ontketenen een storm ¿ Bairs visioen - die de bezetters uit Azië zal verjagen.. Storm over Azië was een internationaal succes, maar pas na enige aanpassingen. In Groot-Brittannië was men niet te spreken over de wijz ...e waarop het Britse leger getoond werd. In Groot-Brittannië werden de Britse officieren veranderd in militairen van het Russische Witte leger. In de Sovjet-Unie zelf waren de meningen verdeeld. Het zou de film aan revolutionair realisme ontbreken. Toch slaagde Poedovkin erin de revolutionaire thematiek te verweven in een ode aan het indrukwekkende landschap en de rijke cultuur van Mongolië. Storm over Azië is zijn meest exotische film en openbaart zich in prachtig camerawerk met fantastische panorama¿s en een indrukwekkende montage. In de loop der jaren is de film her en der door censuur ingekort. Het is echter mogelijk gebleken Storm Over Azië terug te restaureren tot de originele lengte. orig.titel: Potomok Tsjingis-Chana regie: Vsevolod Poedovkin scenario: Osip Brik camera: Anatoli Golovnja productie: Mezjrabprom, Sovjet-Unie 1928 met o.a. Valeri Inkizhinov, A.Dedintsev, Aleksandr Tsjistjakov, L.Belinskaja, Viktor Tsoppi, Boris Barnet DVD9 / R0 / 4:3 / zwart-wit / Dolby 2.0 / 127 min. Russische tussentitels / ondertiteling: Nederlands, Engels Gerestaureerd met nieuwe filmmuziek van Bernd Schultheis, uitgevoerd door het ensemble Kontraste o.l.v. Frank Strobel extra: 8 pag. booklet met achtergronden

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.