Praktijkgericht onderzoek in zorg en welzijn

Auteur F. Migchelbrink
Praktijkgericht onderzoek in zorg en welzijn

Tweedehands 12,50

1 advertentie

Dominique Brouwer

Geplaatst op 4 Juli 2022
Prijs inclusief verzendkosten

Product informatie

 • ISBN 9789066657496
 • ISBN 10 9066657499
 • Druk 12

  Samenvatting

  Een praktijk georiënteerd boek over bruikbare en praktijkgerichte onderzoeksmethoden en -technieken in welzijnszorg en gezondheidszorg was lang niet voorhanden. De noodzaak ervan lijdt echter geen twijfel. Dit boek is een geheel herziene versie van het eerder verschenen Praktijkgericht onderzoek in zorg en welzijn.

  Beroepsbeoefenaren in welzijn en gezondheidszorg komen niet alleen steeds meer in aanraking met onderzoek, zij verrichten steeds vaker zelf onderzoek in hun beroepspraktijk. In het hoger beroepsonderwijs is praktijkgericht onderzoek dan ook meestal onderdeel van de reguliere onderwijsprogramma's. Op gestructureerde wijze worden in dit boek bruikbare en praktijkgerichte onderzoeksmethoden en -technieken beschreven.

  Dit boek is uitermate geschikt voor studenten ...in zorg en welzijn, hun begeleiders en beroepsbeoefenaars. Door de heldere opbouw kan het boek ook gehanteerd worden als naslagwerk voor mensen die praktijkgericht onderzoek doen, of ermee in aanraking komen.

  Deel 1: Concepten en oriëntaties
  In dit deel komen conceptuele begrippen en opvattingen met betrekking tot praktijkgericht onderzoek aan de orde. Een plaatsbepaling van praktijkgericht onderzoek

  Deel 2: Basisactiviteiten
  Dit deel gaat over de activiteiten die verricht moeten worden in een onderzoeksproject.

  Deel 3: Typen praktijkgericht onderzoek
  In dit deel komen gedachtegangen, ideeën en richtlijnen voor het opzetten en uitvoeren van verschillende vormen van praktijkgericht onderzoek aan de orde.

  Deel 4: Data-verzamelingstechnieken en -analyse
  Dit deel bevat een instructieve en praktische beschrijving van de verschillende data-verzamelingstechnieken die in PO worden gebruikt.

  Deel 5: Toepassingen
  In dit laatste deel komen zaken als kwaliteitszorg, vraaggericht werken, innovatie, cliëntentevredenheid en monitoring aan de orde.

  Tweedehands studieboeken

  Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

  Dominique Brouwer

  Meer advertenties36
  • Conditie GOED
  • Geplaatst op 4 Juli 2022

  12,50

  Inclusief verzendkosten

  Bespaar 58% 17,-

  Nieuwprijs 29,50

  Veel gestelde vragen

  Hoe werkt Resale.nl?

  Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe kom ik in contact met de verkoper?

  Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

  Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

  Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

  Hoe kan ik een boek kopen?

  Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe weet ik wat ik koop?

  Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.