Elsevier Loon Almanak 2011

Elsevier Loon Almanak 2011

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789068826784
  • ISBN 10 9068826786
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Elsevier Loon Almanak 2011 Onmisbaar voor elke werkgever, loonadministrateur en (belasting)adviseur! Het jaar 2011 staat voor de loonadministraties in het teken van deinvoering van de werkkostenregeling. Deze regeling is een alternatiefvoor de bestaande regels op het gebied van (vrije) vergoedingen enverstrekkingen aan werknemers. De werkkostenregeling heeft een aantalvoordelen. Zo mag u als werkgever een vast percentage van de loonsomonbelast vergoeden en verstrekken aan uw werknemers. Daarnaasthoeft u de meeste vergoedingen en verstrekkingen niet meer perwerknemer in de loonadministratie te registreren. Toch pakt de nieuwewerkkostenregeling niet altijd even gunstig voor u uit. In de jaren 2011 t/m 2014 mag u jaarlijks opnieuw kiezen of u gebruikwilt maken van de nieuwe regeling ... of de bestaande regeling nogwilt toepassen. Beide regelingen worden in de Almanak 2011 opoverzichtelijke wijze in beeld gebracht zodat u een verantwoorde keuzekunt maken. Kiest u bijvoorbeeld voor de voordeligste regeling of voor deregeling met de minste administratieve lasten. Sinds 2010 gelden binnen de EU nieuwe afspraken die regelen in welk land uw werknemers verzekerd zijn als zij over de grens wonen of werken.Uiteraard leidt een en ander tot administratieve verplichtingen. In deAlmanak wordt de nieuwe regelgeving uitgebreid behandeld. De economische crisis zal tot gevolg hebben dat in het najaar een nieuwkabinet talrijke maatregelen zal voorstellen die van invloed zijn opde loonadministratie. Subsidieregelingen zullen worden gewijzigd enbelastingtarieven zullen worden aangepast. Werkgevers krijgen in elkgeval de mogelijkheid om mensen met een arbeidsbeperking in dienst tenemen aan wie zij minder dan het minimumloon hoeven te betalen. Met de nieuwe editie van de Loon Almanak bent u als werkgever,loonadministratiekantoor of softwareontwikkelaar weer helemaal bij detijd. Alle veranderingen per 2011 worden verwerkt, zodat u een volledigoverzicht heeft en op alle vragen een antwoord vindt die u hebt op hetterrein van de loonbelasting, de premieheffi ng volksverzekeringen, dewerknemersverzekeringen en de Zorgverzekeringswet. Nieuw dit jaar > Invoering werkkostenregeling> Invoering EU-verordening sociale zekerheidswetten> Loondispensatie voor werknemers met een arbeidsbeperking> Alle andere wijzigingen uit het Belastingplan 2011

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.