Pastoraat & toerusting Onderweg naar vrijheid

Auteur R. Willingham Redacteur N.H. Hagenaars-van den Herik Vertaler E. de Pender
Pastoraat & toerusting Onderweg naar vrijheid

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789076596730
  • ISBN 10 9076596735
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

De wereld wordt bedolven onder seks.Overal waar we kijken, worden we ermee geconfronteerd. Als deze altijd aanwezige verleiding gecombineerd wordt met menselijkezwakheid en onbeantwoorde behoeften, zullen velen in een verslaving vanzondig seksueel gedrag gezogen worden. Ze haten hun eigen gewoonten, maarkunnen het patroon niet doorbreken. Is er hoop voor hen? Russell Willingham spreekt uit ervaring, die van hemzelf en die van velendie hij heeft geholpen. Zijn antwoord? Ja! Er is hoop. Jezus biedtvergeving en genezing. De principes die mensen kunnen helpen los te breken zijn in praktischestappen uitgewerkt. Willingham behandelt de volgende onderwerpen: · wat alle verslaafden gemeen hebben; · de jacht van het ondervoede hart; · de moed putten om onze schaduwkant onder ogen te zien; · worstelen met schaamte en genade; · de genezende invloed van radicale eerlijkheid.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.