Kun je een rups leren vliegen ?

Auteur J. Bommerez en K.C.G. van Zijtveld
Kun je een rups leren vliegen ?

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789080515635
  • ISBN 10 9080515639
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Kun je een rups leren vliegen? gaat over het verschil tussen verandering en transformatie. Veranderen, is iets wat je doet. Transformeren, gebeurt vaak pas na een of meerdere doorbraken en heeft daarom te maken met hoe je tegen de dingen aankijkt. Of nog anders: het heeft te maken met zien, en met inzien. Wat je niet ziet, zie je niet totdat je het ziet. En wat je niet inziet, zie je niet in totdat je het inziet. En als je het wel (in)ziet, is dat altijd een onverwachte gebeurtenis. Let op het woord gebeurtenis: je doet het niet. De crux is, dat zolang je vasthoudt aan allerlei overtuigingen, je niet echt kan zien. Ken jij wel je eigen mogelijkheden? Weet je wel tot wat je echt in staat bent? Ben je bereid je overtuigingen op te geven over wie jij bent en wat jij kan? Ben jij klaar voor de ... kwantumsprong van rups naar vlinder? Jouw keus. Je kan het boek ook weer neerleggen en een rupsenclub oprichten. En er zijn natuurlijk ook nog ontelbare andere mogelijkheden. Onderzoek. Geloof niets. Dit boek wil een aanzet geven tot een nieuw paradigma. Als je gelooft dat de wereld plat is, dan zie je daar met je eigen ogen bevestiging van. Als vervolgens iemand zegt dat de wereld rond is, wordt zo iemand voor gek aangezien door de heersende meerderheid. Hetzelfde geldt voor het geloof dat de aarde rond de zon draait en niet vice versa. Als je gelooft dat de zon rond de aarde draait, kan je dat ëbewijzen´ door dat te ëzien´. En ja: de zon schijnt inderdaad zich aan de hemel te bewegen, terwijl wij het zijn die ten aanzien van de zon bewegen. Copernicus en Galileo Galilei kregen het nodige gerommel toen ze het bestaande paradigma uitdaagden. Elk nieuw paradigma stuit eerst op enorme weerstand. Want ëiedereen weet toch dat het niet klopt´! Onze uitnodiging is dat je niets van wat we zeggen zomaar aanneemt, maar dat je het ook niet vooraf diskwalificeert. Onderzoek het. Kijk! Neem de houding aan van een neutrale wetenschapper.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.